Έλα να μάθεις Μουσική...

...από έμπειρους καθηγητές, σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και φιλικό περιβάλλον. Δημιουργούμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα ταξίδι στον κόσμο της Μουσικής.


Ωρφείο Αθηνών
Νέα


Εγγραφές 2023-2024

Οι εγγραφές στο Ωδείο Ορφείο Αθηνών για το σχολ. έτος 2023-2024 έχουν ξεκινήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Δωρεάν μαθήματα μουσικής προπαιδείας για παιδιά 4-6 ετών

Μουσικό παιχνίδι για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Εργαστήρι Φωνητικής Τέχνης (Τάξη καθηγήτριας Λίλιαν Τσατσαρώνη)

Στο Ωδείο Ορφείο Αθηνών εγκαινιάζουμε ένα καινούργιο τμήμα φωνητικής , ιδανικό για ηθοποιούς , εκπαιδευτικούς , οποιοδήποτε άτομο επιθυμεί να γνωρίσει και να αναπτύξει τις φωνητικές του δυνατότητες , χωρίς να έχει γνώσεις μουσικής ή κάποιου μουσικού οργάνου.

Με την κατάκτηση της θεραπευτικής τεχνικής που εφαρμόζουμε , μπορούμε να αποτρέψουμε τα περισσότερα από τα προβλήματα που εμφανίζονται στα άτομα που κάνουν ιδιαίτερα ”σκληρή” χρήση του φωνητικού τους οργάνου , καθώς και να θεραπεύσουμε πολλά από αυτά που έχουν ήδη δημιουργηθεί , ή να βοηθήσουμε στην αποθεραπεία τους μετά από ιατρικές επεμβάσεις.

Το τμήμα είναι επίσης ιδανικό για τραγουδιστές που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους , ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των υποχρεωτικών σπουδών τους.

Η φοίτηση διαρκεί όσο επιθυμεί ο μαθητής και τα δίδακτρα είναι 100 ευρώ μηνιαίως.

ΕκδηλώσειςΑρχείο Εκδηλώσεων

Για παλιότερες εκδηλώσεις, μπορείτε να επισκεπτείτε το Αρχείο Εκδηλώσεων μας!

Αρχείο Εκδηλώσεων